19 травня 2024, неділя

Депутати внесли зміни до бюджету 2017 року

Депутати внесли зміни до Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища в Кіровоградській обласні на 2016-2020 роки. 
Відповідне рішення депутати затвердили під час п’ятнадцятої сесія Кіровоградської обласної ради, передає Златопіль.
Депутати обговорили та прийняли відповідні рішення по 26-ти питаннях порядку денного, серед яких 6 депутатських запитів.
До програми формування позитивного міжнародного та інвестиційного іміджу Кіровоградщини на 2017-2020 роки, яка, зокрема, передбачає збільшення фінансування заходів із розвитку міжнародного та міжрегіонального співробітництва на 440 тисяч гривень, а інформаційно-презентаційну та рекламно-іміджеву діяльність на 300 тисяч гривень.
Змінили та доповнили програму економічного і соціального розвитку області на 2017 рік. Затвердили антикорупційну програму Кіровоградської обласної ради, за рахунок якої, відбудеться сприяння запобіганню та мінімізації порушень посадовими особами норм спеціальних нормативно-правових актів, що є передумовою вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень. Внесли зміни до рішення обласної ради від 23 грудня 2016 року «Про обласний бюджет на 2017 рік».
Крім того, депутатський корпус підтримав зміни до Перспективного плану формування територіальних громад в області, припинив діяльність автобази Кіровоградської обласної ради та підтримав 6 депутатських запитів.
Усі прийняті рішення будуть розміщенні на офіційному сайті Кіровоградської обласної ради після підписання головою обласної ради Олександром Чорноіваненком.
Фото: oblrada.kirovograd.ua
Депутати внесли зміни до бюджету 2017 року
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований