21 травня 2024, вівторок

Які області найчастіше обирають переселенці (ІНФОГРАФІКА)

У порівнянні з вереснем, у жовтні 2017 року кількість зареєстрованих переселенців із окупованих районів Донбасу і Криму зменшилася майже на 75 тисяч.

Про це свідчать дані Міністерства соцполітики, надані «Слову і Ділу» у відповідь на інформаційний запит на початку листопада, передає Златопіль.

За даними за жовтень, в Україні зареєстровано майже 1,522 млн внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій. Найбільша кількість із них – понад 529,1 тис. – проживають у неокупованих районах Донецької області. Ще більш ніж 299,1 тис. переїхали в підконтрольну уряду частину Луганської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штраф, абo виправні рoбoти мoжуть oтримати вoдії за забруднення прoїжджoї частини

Також чимало внутрішніх мігрантів з окупованих територій прийняли прифронтові області: Харківська (майже 160,6 тис.), Дніпропетровська (73,6 тис.), Запорізька (54,6 тис.). Ну і звісно, одним із найпопулярніших напрямків залишаються Київ (майже 155 тис.) і Київська область (майже 60 тис.).

Понад 38 тис. людей, що змушені були залишити домівки через війну й окупацію, обрали місцем проживання Одеську область, 27,5 тис. – Полтавську.

Якщо поглянути на зміни в кількості зареєстрованих ВПО по регіонах, то можна побачити, що з дуже багатьох областей, де раніше проживали переселенці, вони виїжджають (або знімаються з реєстрації). 

 

Фото: www.slovoidilo.ua

 

Які області найчастіше обирають переселенці (ІНФОГРАФІКА)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований