20 травня 2024, понеділок

Двоє джицерів Кропивницького підкорили Америку (ФОТО)

Ярослав Блажко та Роман Непота здобули перемогу на Чемпіонаті з бразильського джиу-джитсу в Сполучених Штатах Америки.
Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив керівник спортивного клубу "Борець" Євген Скирда, передає Златопіль.
Чемпіонат завершився 18 листопада. У результаті наші спортсмени завоювали дві золотих медалі у своїй ваговій категорії та одну золоту медаль у абсолютній.
"Ось і завершився перший для нашої команди чемпіонат на території США. В цілому виступом залишився задоволений: Ярослав Блажко та Роман Непота змогли завоювати золото в своїх вагових категоріях, крім того Ромі вдалося виграти абсолютну вагову категорію по синім поясам. Ярик в першій сутичці абсолютної вагової категорії зійшовся з бразильцем Вілсоном Морейра чемпіоном світу IBJJF 2017 категорії Havy (94 кг.) та в рівній сутичці з рахунком 2: 2 поступився 1 перевага. На такому рівні вага все таки має значення.
Рівень розвитку і популярності бразильського джиу-джитсу в Америці надзвичайно високий, і ми плануємо сюди повернуться вже в березні 2018 на чемпіонат "Пан Америка" який буде проходити цілий тиждень в Лос-Анджелесі.

Хочу подякувати всім нашим друзям за підтримку: Роман Красовський, Микола Байбарак, Alexander Lagodnyy, Max Carvalho і багато-багато інших. Спасибі, що ви поруч!

Велике спасибі всім хто надіслав нам привітання, прокоментував наші фото і зробив репости, це дуже цінно і важливо для нас – знати, що нашу працю цінують!", – написав Євген Скирда.

 

Фото: Євген Скирда 

Двоє джицерів Кропивницького підкорили Америку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований