20 травня 2024, понеділок

Кіровоград: сім’ї загиблих героїв отримали обіцяні владою квартири

Напередодні новорічних свят у приміщенні Кіровоградської міської ради представники міської та обласної влади на чолі з головою ОДА Сергієм Кузьменко та секретарем міськради Іваном Марковським провели зустріч з сім’ями військовослужбовців, полеглих в зоні бойових дій на сході країни. 
З рук очільника області родичі загиблих в АТО бійців Коваленка, Шершня, Сабади та Гаркавенка отримали ключі від квартир. Окрім того, розпорядженням міського голови одноразову грошову допомогу отримали родини Олега Кулигіна та Олександра Сабади. Усім же без виключення родинам було вручено проїзні квитки на проїзд у міському транспорті. 
[widgetkit id=293]
«Ніщо не замінить вам загиблих рідних, жодні допомоги не повернуть синів, чоловіків та батьків. Однак ми обіцяємо, що докладемо максимум зусиль для того, аби ви не лишились сам на сам зі своїми турботами та проблемами. Ваші рідні стали для мільйонів українців прикладом мужності та жертовності, їхній подвиг пам’ятатимуть нащадки, а імена будуть увіковічнені в історії рідного краю», – підсумував Сергій Кузьменко. 
Кіровоград: сім’ї загиблих героїв отримали обіцяні владою квартири
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований