04 травня 2024, субота

На Кіровоградщині завели справу на земельне підприємство, яке видало землі учаснику АТО та учаснику Майдану (ДОКУМЕНТ)

За заявою мера Олександрії Степана Цапюка міський відділ поліції відкрив справу стосовно приватного підприємства "Гео-кадастровий центр" за фактом підробки документів, за якими отримали землю учасник АТО Максим Живанов і учасник Євромайдану Іван Фітель, відомий як козак Забабаха.
Про відкриття кримінального провадження йдеться в листі поліції, яке директор "Гео-кадастрового центру" Сергій Григор'єв опублікував в Facebook, інформує «Моя Олександрія», передає Златопіль.
Поліція пише про проведення досудового розслідування і просить підприємство надати деякі документи та дати пояснення.
Як розповів Моїй Олександрії Григор'єв, процедура відведення землі обом вказаним особам була проведена за принципом мовчазної згоди, оскільки міськрада не відреагував в місячний термін на подані клопотання.
"Так як міськрада проявила бездіяльність, документи були оформлені за принципом мовчазної згоди. Це п. 7 ст. 118 Земельного кодексу України, він застосовується, якщо орган влади проявляє бездіяльність", – прокоментував Григор'єв.
Також він зазначив, що землю намагаються відібрати, щоб виставити ці ділянки на земельний аукціон для тих же цілей – садівництва. Тобто це не стратегічна земля, вона знаходиться поруч з кооперативом "Черемшина", на розрізі, біля води, і якісь особи її можуть отримати, хоча це і вкрай сумнівно, оскільки перспектива у цього виробництва так собі – нерви попсувати.

 

Фото: myalexandriya.blogspot.com/

На Кіровоградщині завели справу на земельне підприємство, яке видало землі учаснику АТО та учаснику Майдану (ДОКУМЕНТ)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований