18 травня 2024, субота

Кіровоград: поки влада думає, депутат виконує

Не дивлячись на те, що ініціатива Павла Топчія щодо встановлення лічильників на воду для громадян, які користуються субсидією за кошт міста досі не розглянута міською радою, серед кіровоградців вона викликала уже значний інтерес.
Зокрема, до громадської приймальні “Батьківщини” зателефонував інвалід Великої Вітчизняної війни Петро Матвійович звернувся з проханням встановити йому водомір. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
 
– Оскільки програма ще не прийнята міськрадою, – розповідає депутат Кіровоградської міської ради Павло Топчій, – я вирішив допомогти. По-перше, щоб у Новий рік увійти без невиконаних обіцянок, без боргів. По-друге, через те, що програма через різні бюрократичні механізми ще тільки розроблюється, кошти закладаються, люди, які отримують субсидії, платять великі гроші за воду (якщо немає лічильника, держава компенсує лише вартість чотирьох кубометрів води). Тому й вирішив зробтити ось такий подарунок Петру Матвійовичу перед Новим роком.
Як з’ясувалося уже під час зустрічі з Петром Матвійовичем, йому потрібен не один, а одразу два водоміри. Їх і отримав в подарунок від Павла Топчія пенсіонер.
Кіровоград: поки влада думає, депутат виконує
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований