04 травня 2024, субота

Новим прокуром Кіровоградщини стане виходець із Запоріжжя

Новий прокрор Кіровоградщини нині працює в Запоріжжі. Про це стало відомо сьогодні під час проведення народного Віче, ініційованого під стінами обласної Прокуратури кіровоградською Самообороною. 
 
Як ми вже повідомляли раніше, вже більше місяця самооборонівці, розкинувши «люстраційний намет», пікетували прокуратуру Кіровоградської області з вимогою звільнити нинішніх в.о. обласного прокурора Васильєва та міського прокурора Панченка. 
І от на сьогоднішньому Віче, керівник Самооборони Микола Джоган повідомив наступне: «Завдяки нашим зусиллям та, звісно ж, прямому діалогу з генпрокурором Яремою, нам вдалось досягти певного прогресу. Нам повідомили, що вже сьогодні на посаді прокурора Кіровоградської області буде призначено нині першого зама прокурора Запорізької області Олександра Озерянського – як нам відомо, людину порядну та чесну. Та що найголовніше: саме новий обласний прокурор буде вирішувати питання стосовно пана Панченка.»
[widgetkit id=295]
 
Згідно інформації з відкритих джерел, Олександр Озерянський заробив у 2013 році 152 995 грн, у тому числі заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору – 152 791 грн; подарунки, призи, виграші – 204 грн.
Загальна сума сукупного доходу членів сім’ї декларанта у 2013 році склала 171 566 грн., У тому числі заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору – 171 566 грн.
З нерухомого майна, що перебуває у власності, в оренді чи на іншому праві користування Олексендра Озерянського – житловий будинок загальною площею 224,6 кв.м.
У власності, оренді чи на іншому праві користування членів сім’ї декларанта мають легкові автомобілі Тойота «Прадо» з об’ємом двигуна 2694 куб.см., 2005 р.в. і Тойота «Прадо» з об’ємом двигуна 3956 куб.см., 2008 р.в.
Новим прокуром Кіровоградщини стане виходець із Запоріжжя
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований