04 травня 2024, субота

До Кіровоградького слідчого ізолятору з святковою програмою завітав ляльковий театр (ФОТО)

Вчора, 28 грудняна запрошення відділу соціально-виховної та психологічної роботи, за підтримки фонду Багатодітних сімей та сиріт до Кіровоградського слідчого ізолятору з виступом для неповнолітніх, які тримаються під вартою та засуджених відділення господарського обслуговування Кіровоградського СІЗО завітав ляльковий театр церкви євангельських християн-баптистів. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС України у Кіровоградській області.
 
На початку заходу до всіх присутніх з вступною промовою звернувся голова фонду Багатодітних сімей та сиріт Віктор Дорошенко, в якій розповів про важливу роль Бога в житті кожної людини, зазначивши, що Бог завжди поруч, у щасливі та скрутні часи, треба лише не боятись звертатись до нього зі своїми проханнями та молитвами, Бог обов’язково почує їх і направить на вірний шлях.
Для глядачів виступили персонажі у вигляді чудернацьких ляльок, заспівали різдвяних пісень про те, як народився Іісус і як на небі засяяла найяскравіша зірка – вісник народження спасителя всього живого на землі. Також виступаючі розповіли глядачам цікаву казочку про те, як Борис і Вовчик Різдво зустрічали. А наприкінці заходу привітали всіх присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим і, вручивши присутнім Різдвяні подарунки, побажали, щоб кожен хранив Бога у своєму серці та щоб всі жили у мирі та злагоді.
                                                                              
До Кіровоградького слідчого ізолятору з святковою програмою завітав ляльковий театр (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований