04 травня 2024, субота

Начальник Кіровоградського гарнізону привітав земляків з Новим роком

Шановні  кіровоградці!Від імені особового складу Кіровоградського гарнізону вітаю  З Новим роком та  та Різдвом Христовим  всіх військовослужбовців, особливо тих, хто  зараз перебуває в зоні АТО,  матерів, дружин, дітей, які  з нетерпінням та молитвами чекають  на повернення своїх близьких додому, волонтерів,  всіх патріотів  кіровоградщини, кожну родину, кожного громадянина!
 
Новорічні свята – це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, час нових можливостей та здійснення бажань!
На жаль, рік що закінчується, приніс багато горя та  відчаю в українські родини. Ніхто не міг передбачити,  що  це буде рік неоголошеної війни, рік втрат та суму. Цей рік  увійде в історію України, як рік скорботи, рік боротьби.
Впевнений, що 2015 рік залишить в серцях  усіх  кіровоградців тільки радісні, гарні спогади, приємні події, які будуть пов’язані із завершенням  війни на сході країни, покращенням життя в суспільному, політичному, економічному  напрямках!
У ці святкові дні щиро зичу усім міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди! Бажаю зустріти Новий рік та Різдво Христове у піднесеному настрої, зі світлими помислами, добрими сподіваннями, з вірою у свої сили! І нехай береже  Вас Бог!
Слава Україні!
 
З великою повагою та шаною
Начальник Кіровоградського гарнізону
полковник Я.О.Кучер

Начальник Кіровоградського гарнізону привітав земляків з Новим роком
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований