20 квітня 2024, субота

Кіровоградщина: завдяки рятувальникам, народилася здорова дівчинка

У Бобринецькому районі рятувальники доправили лікаря до жительки села, у якої почалися пологи.
 
У останній день року у с.Червона Долина Бобринецького району 27-річна жінка народила дівчинку. Подія ця особлива вже сама по собі, але водночас незвичайна і тим, що крім допомоги лікаря тут знадобилося і втручання рятувальників. 
Через перемети автомобіль швидкої потрапив до снігової пастки за 5 км до села. Головний лікар Бобринецької ЦРЛ близько 10-ї години ранку повідомив про подію до Служби порятунку, адже без допомоги рятувальників доїхати до населеного пункту було неможливо. Бійці державної пожежно-рятувальної частини №24 У ДСНС в області дісталися до заметеного автомобіля та разом вирушили до села. «Швидку» доводилося і буксирувати, і прочищати шлях лопатами. Але рятувальники з завданням впоралися та доставили лікаря до вагітної. Попередньо медики сподівалися, що дитина народиться не раніше 10 січня. Та вийшло інакше – у хаті лікар оглянула вагітну та повідомила, що в неї почалися перейми і народжувати вона буде саме зараз. Вже за півгодини лікар повідомила щасливу звістку – народилася здорова дівчинка, третя дитина в сім’ї. Після пологів породіллю та немовля успішно доставили до районної лікарні на аварійно-рятувальному автомобілі. 
Тож сьогодні до гуманної місії порятунку людських життів, яку впродовж року виконували і виконують рятувальники, додалася ще одна добра справа – допомога у появі на світ маленької жительки Кіровоградщини.
[widgetkit id=302]
Прес-служба У ДСНС в області
 
Кіровоградщина: завдяки рятувальникам, народилася здорова дівчинка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований