27 квітня 2024, субота

До Олександрії на ротацію повернулися спецназівці (ФОТО)

4 січня, в Олександрії городяни влаштували теплу зустріч нашим спецназівцям, які повернулися із зони АТО . Солдати були у відрядженні 50 днів, а зараз повернулися додому на місяць, пише “Моя Олександрія”.
 
Зустріч відбулась біля контрольно-пропускного пункту військової частини на вулиці Діброви. Зібралися волонтери, активісти громадських організаційта місцеві жителі з квітами і прапорами України. О 15:25 вони зустріли колону бронемашин і автобус живим коридором, під вигуки “Героям слава” і оплесками. Поки відкривалися ворота військової частини, колона кілька секунд стояла. З автобуса вискочили 6-7 бійців , які обіймалися з присутніми і постійно повторювали: ” здорово ” і “спасибі велике”.
Після цього військові вирушили здавати зброю, а олександрійці сфотографувалися біля воріт частини. Один з прибулих військовослужбовців Андрій Шелест по телефону розповів, що солдати не очікували такого прийому і дуже здивовані.
 
– Приємно, що вдома чекають. Половина не місцевих, і вони були вражені, що так зустрічають , з таким натхненням . Спасибі величезне , – сказав він.
 
Нагадаємо, напередодні, 29 грудня, із зони бойових дій повернулися по ротації близько 40 олександрійців з 34 -го батальйону територіальної оборони .
                                                                                        
                                                                                        
До Олександрії на ротацію повернулися спецназівці (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований