29 квітня 2024, понеділок

У Кіровограді вшанують пам’ять визволителів від фашистських загарбників

8 січня жителі міста відзначатимуть День визволення Кіровограда від німецько–фашистських загарбників. Цього дня кіровоградці та гості міста прийдуть на Меморіальний комплекс “Фортечні вали”, щоб вшанувати пам’ять воїнів визволителів рідного міста. Про це повідомляється на сайті Кіровоградської міської ради.
 
Покладання квітів на Меморіалі розпочнеться вранці, о 10.00. Відразу після закінчення урочистостей ветерани – визволителі візьмуть участь у відкритті Народного музею визволення Кіровоградщини від німецько – фашистських загарбників. Новий музей із оновленими експозиціями працюватиме на четвертому поверсі Кіровоградській гімназії імені Тараса Шевченка.
Цього дня кіровоградці також покладуть квіти до усіх пам’ятників, пам’ятних знаків та меморіальних дощок, встановлених у місті на честь героїчних і трагічних років Великої Вітчизняної.
А напередодні, 6 січня, секретар міської ради Іван Марковський, особисто відвідає всіх визволителів Кіровограда – їх залишилося семеро. Разом з теплими словами привітань Іван Марковський вручить ветеранам матеріальну допомогу від міської влади.
Також з нагоди відзначення 71-ої роковини визволення Кіровограда у всіх навчальних закладах, закладах культури, фізичної культури і спорту відбудеться низка заходів.
У Кіровограді вшанують пам’ять визволителів від фашистських загарбників
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований