21 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині протягом останніх 3 діб зафіксовано 737 заяв до міліції

Протягом останніх трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 737 заяв і повідомлень громадян, з них 86 з ознаками кримінальних правопорушень. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
До Новоархангельського райвідділу міліції звернувся 25-річний житель одного з сіл, який повідомив про незаконне заволодіння його транспортним засобом. Попередньо встановлено, що 27-річний житель іншого населеного пункту викрав мотоцикл, який власник залишив без нагляду за межами села, оскільки у нього закінчилося пальне. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.
До Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 56-річної жительки одного з сіл про крадіжку. Попередньо встановлено, що двоє місцевих жителів, 35 та 20 років, один з яких раніше судимий, проникли до будівлі непрацюючого закладу, звідки викрали близько 100 кілограмів брухту чорних металів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
Працівники Долинського райвідділу міліції у домоволодінні 28-річного місцевого жителя виявили та вилучили паперові згортки з речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 25 грамів, дві пластикові пляшки з нашаруванням коричневого кольору, а також гілку сухої рослини, схожої на коноплю. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.
На Кіровоградщині протягом останніх 3 діб зафіксовано 737 заяв до міліції
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований