25 квітня 2024, четвер

Кіровоградщина: військовому потрібна плазма крові

Військовому з Кіровоградщини терміново необхідна плазма крові. Про це пише видання “Рідний Кіровоград” з посиланням на волонтера Наталію Салімову.
 
Як повідомляється, боєць Дмитро Слюта був поранений в груди під час так званого перемир’я 3 січня. Наразі боєць перебуває у Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова у реанімації. Хлопець терміново потребує плазму крові. 
«За останній час ми всі дуже змінилися…Свідомість переломив Майдан…потім війна, проводячи більше часу в зоні АТО, ніж тут, здавалося вже нічого не може вразити…проникнути в свідомість…Але..Війна має різні прояви, різні обличчя…Найстрашніше її обличчя, приховується в військових госпіталях, в палатах реанімації…найстрашніше дивитися на апарат штучних легень, людину, яка ще декілька днів тому однією рукою в амуніції, з РПК, підіймала тебе на БТР, прикривала…турбувалась…страшно стояти і не могти нічого вдіяти…Страшно хотіти віддати своє життя навзаєм…і не могти це зробити. Відвідала Дніпропетровську обласну лікарню ім. Мечникова…нашого земляка, нашого Героя….Слюту Дмитра, якого було тяжко поранено 3 січня…перемир’я….7.62 в груди…», – цитує видання волонтерку. 
Всі бажаючі допомогти, врятувати життя одному з наших Ангелів – охоронців, телефонуйте 095 132 97 99 цілодобово! Орієнтовно необхідно буде виїхати 8 січня, рано-вранці в м. Дніпропетровськ. Шукаю транспорт», – повідомляє Наталія Салімова. 
Кіровоградщина: військовому потрібна плазма крові
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований