28 березня 2024, четвер

У Кіровограді чоловік заробляє на експлуатації тварин? (ФОТО)

Протягом новорічних свят у центрі міста, на площі Героїв Майдану, розгорнувся фото-бізнес, у якому експлуатують тварин. Про це пишуть активісти Кіровоградської організації захисту тварин “Бім”.
 
Микола, знайомий всім чоловік, що пропонує чудові фото з тваринами в самому серці міста – на площі Героїв Майдану. Всі ми бачили його красиву карету, все замислювалися про те, як здорово сфотографувати дітей з совою або милим цуценятком породи хаскі. Але не всі з нас знають в яких умовах утримуються його тварини, і на скільки важка для них ця робота. Весь день собаки і птиці проводять на морозі без належного харчування та обігріву, без елементарного догляду.
“Для Миколи занадто складно утримувати таких активних тварин особливо цуценят. Тому, щоб стримати їх запал, «господар» не гребує медичними препаратами, наприклад, димедролом. Тобто цуценя перебуває під дією наркотичної речовини. Він не відчуває мороз, що повзе по його шкірі, не розуміє, що його лапки відмерзають і більше не зможуть стрибати, не знає, що він не доживе і до півроку, що він – всього лише матеріал для збагачення, тимчасовий реквізит для фото. Малюк ще не розуміє, що його життя коштує настільки мало, що вигідніше щороку купувати нове цуценя, ніж піклуватися про нього самого. Він просто не відчуває, просто спить, – повідомляють активісти.
 
На диво, горе-фотограф має дозвіл від міської ради, а от дозвіл від Управління ветеринарної медицини в нього прострочений. Але більш за все місцевих жителів непокоїть стан тварин. Як стверджують активісти, цуценя Хаскі має нехарактерну мляву поведінку, завжди спить. На думку активістів не обійшлося без застосування седативних препаратів. 
Наразі активісти готують звернення у відповідні інстанції задля припинення знущання та експлуатації тварин.
                                                                                      
У Кіровограді чоловік заробляє на експлуатації тварин? (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований