30 квітня 2024, вівторок

На Кіровоградщині розпочав діяти Реєстр волонтерів АТО

З 5 грудня 2014 року  набув чинності Порядок формування та ведення Реєстру волонтерів антитерористичної операції. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Кіровоградській області.
 
Основною метою Порядку є забезпечення формування та ведення Реєстру волонтерів антитерористичної операції  та його щодекадне оприлюднення на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України. 
Порядком встановлюється механізм включення фізичних осіб-благодійників до Реєстру та структура цього Реєстру, форма заяви про включення, внесення змін  чи  виключення з Реєстру. Також Порядком встановлена  форма довідки з банку про відкриття чи закриття рахунка фізичною особою. 
Для включення до Реєстру благодійник-фізична особа подає до органу ДФС разом з іншими документами довідку з банку за формою №4-РВ  із зазначенням реквізитів рахунку, відкритого на ім’я такого волонтера, що призначений для здійснення благодійної діяльності. 
Включення до Реєстру здійснюється за заявницьким принципом протягом одного робочого дня. 
Порядок формування та ведення Реєстру волонтерів АТО затверджений наказом Міністерства фінансів України від 30.10.2014 №1089.
 
На Кіровоградщині розпочав діяти Реєстр волонтерів АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований