30 квітня 2024, вівторок

У Кіровограді буде паліативне відділення та міст на Лелеківці

Паліативному відділенню та мосту, що сполучить два береги Лелеківки – бути. Про це на вранішній прес-конференції у Кіровоградській міській раді повідомив секретар міськради Іван Марковський, пише кореспондент Златополя.
 
За словами чиновника, питання відкриття паліативного відділення у першій лікарні знаходиться на завершальній стадії і вже в першому півріччі 2015 року у місті нарешті з’явиться цей соціально необхідний об’єкт. Окрім того Іван Іванович запевнив в бюджет на цей рік буде закладено не лише кошти на побудову даного відділення, а й на його подальше фінансування. 
Що ж до вже неодноразово озвученої ініціативи з побудови чергового мосту, тепер вже повноцінного, транспортного, через  річку Інгул, тоо цього річ заплановано як мінімум витрати 300 тис. грн.. на розроблення проекту майбутньої забудови. Сам же міст, за приблизними підрахунками потягне на 3 млн. грн.. 
Нагадаємо, один міст-мільйонник  вже будується в центральній частині міста:
«Міст по суті вже збудований, його лиш необхідно встановити на опори, однак для цього необхідні сприятливі погодні умови», заявив Іван Марковський. 
У Кіровограді буде паліативне відділення та міст на Лелеківці
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований