20 квітня 2024, субота

На Маловисківщині мистецтво несуть в маси

На Маловисківщині триває започаткований торік мистецький проект "З душею до людей", що має на меті підтримку творчості земляків у різних жанрах аматорського мистецтва, літературній діяльності та музиці.
Днями в рамках проекту зі своїми шанувальниками спілкувався колишній військовий, учасник бойових дій в Афганістані Стас Пуцик.

Протягом двох годин в залі РБК, де проходило дійство, звучали вірші у авторському виконанні, допомагали поету і його численні друзі, а також працівникирайонного будинку культури. Так, вірші поета читав директор РБК Ігор Туз,а самодіяльні композит ори Павло Бровченко і Петро Лойтра презентувалии слухачам і глядачам кілька пісень на вірші Стаса Пуцика- їх  виконала методист РБК Олена Ткаченко, якій акомпанував спеціаліст районного будинку культури Богдан Іващенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кропивницькому на аукціоні планують продати КАМАЗ (ФОТО)

Як прокоментував подію директор РБК Ігор Туз, тематика творчості митця – патріотична, громадянська, любовна лірика, причому автор не лише пише, а й надзвичайно проникливо і майстерно декламує свої вірші. Не випадково саме С.Пуцик є керівником студії читців, що діє при районному будинку культури, а сам С.Пуцик – незмінний учасник усіх мистецьких заходів. Крім того, він уміє ще й непогано співати, тому з великим бажанням бере участь в репетиціях та  виступах народної аматорської хорової капели РБК. Але і один-на-один з аудиторією почувається невимушено і уміє    прихилити увагу співбесідників. Так було і цього разу- зустріч хоч і тривала дві години, але минула  ніби одна мить.

Ау планах керівників відділу культури- уже наступний творчий вечір,що пройде в рамках мистецького проекту "З душею до людей" уже на початку березня.

Фото: Златопіль

На Маловисківщині мистецтво несуть в маси
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований