24 квітня 2024, середа

У Кіровограді пройшов концерт для пораненого солдата (Фото)

Вчора, 12 січня, КОМГО “ПРОБУДЖЕННЯ” спільно з колективом бібліотеки ім. Бойченка та  за підтримки принтстудії “ЯМАЙКА” провели концерт на підтримку пораненому солдату та до 71-ї річниці зо дня визволення Кіровоградщини від німецько-фашистських загарбників. Про це пише кореспондент Златополя.
 
КОМГО “ПРОБУДЖЕННЯ” продовжує свій марафон добрих справ і цього разу організація взялась за збір коштів на лікування Проніна Сергія, 1994 року народження. 22 травня біля Рубіжного Луганської області хлопець потрапив під обстріл і одержав вогнепальне сліпе проникаюче поранення черепа і головного мозку.
У підтримку вояку на концерті виступили Маша Моренко та Валерія Костюніна, Андрій Гардашніков,  Андрій Шульга, Ксенія Куприненко, Максим Кушнір та гурт “Проти Течії”. Також на концерті було представлено фільм Вітольда Лунтовського “ВЕРНУТЬСЯ” та переглянуто фільм про Кіровоград у часи війни. 
Усього було зібрано небагато – 577 гривень. На концерті був присутній батько пораненого солдата, який дуже вдячний організаторам та гостям концерту за підтримку.  
[widgetkit id=312]
Як говорить організатор заходу, Сергій Костенко, долучитись бо Марафону добрих справ надзвичайно просто, як мінімум, можна прийти на концерт і зробити грошову пожертву, або передати речі малозабезпеченим сім’ям або хоча б поступатись місцем старшим:
“Всі ваші добрі справи вам повернуться, як і наша допомога солдатам, які там зараз у холоді і голоді, повернеться спільною перемогою країни”.
У Кіровограді пройшов концерт для пораненого солдата (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований