29 березня 2024, п’ятниця

Медичний арсенал кіровоградської міської лікарні № 4 поповнився новим УЗД-обладнанням (ФОТО)

Сьогодні до приміщення Кіровоградської міської лікарні швидкої допомоги № 4 завітали секретар міської ради Іван Марковський, разом із заступником міського голови Сергієм Колодяжним та начальником управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Оксаною Макарук за для вручення нового медичного УЗД-обладнання. Про це пише кореспондент Златополя.
 
Завдяки тісній співпраці міської ради з головним лікарем Кіровоградської міської лікарні Валерієм Скороходом було придбано новітній, високотехнологічний ультразвуковий апарат японського виробника «TOSHIBA», вартістю 1 млн. 274 тис. гривень. Апарат оснащений 4 ультразвуковими датчиками, що дозволяє проводити якісне обстеження багатьох внутрішніх органів, а також проводити міні-операції, пункції та біопсію.
Ультразвукове обстеження у лікарні працюватиме цілодобово та надаватиметься пацієнтам безкоштовно, повідомив головний лікар Валерій Скороход.
Як зазначив секретар міської ради Іван Марковський, медицина є однією з найважливіших галузей і потребує підтримки, тому ми знайшли вихід і придбали апарат за рахунок бюджету розвитку міста. На черзі реконструкція котельні.
                                                                              
Медичний арсенал кіровоградської міської лікарні № 4 поповнився новим УЗД-обладнанням (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований