01 травня 2024, середа

Пенітенціарії Кіровоградщини помолилися за мир і спокій в Україні (ФОТО)

Вчора, 13 січня, в Соборному храмі Благовіщеня Пресвятої Богородиці зібрався весь персонал управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області, на чолі з начальником управління Юрієм Ткаченко та його заступників, де протоієрей Кіровоградської Єпархії Української православної церкви Євгеній Назаренко, який є головою єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями, звершив молебень на початок доброї справи та помазання посвяченим єлеєм. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС України в Кіровоградській області.
 
Пенітенціарії піднесли молитву за мир і спокій в країні й подяки за рік минулий, що був насичений трагічними і радісними подіями. 
Держслужбовцям було продемонстровано нижній храм собору, який освячений на честь Різдва Христового, дзвіницю та недільну школу, де всі бажаючі мали змогу заспівати колядки під баян.
Протоієрей Євгеній Назаренко побажав всім провести свята в доброму здоров’ї , з надією на здійснення усіх благих сподівань, з вірою в краще майбутнє, а серця сповняться любові та співчуття до ближнього.
                                                                              
Пенітенціарії Кіровоградщини помолилися за мир і спокій в Україні (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований