05 травня 2024, неділя

Кіровоградці декларуватимуть мито за новими кодами

З 1 січня 2015 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», яким запроваджено акцизний податок на електроенергію та окремі моторні транспортні засоби. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Кіровоградській області.
 
У зв’язку з цим, при нарахуванні акцизного податку використовувати код виду платежу „027” при декларуванні електроенергії та коди „085” і „185” при декларуванні зазначених транспортних засобів, що ввозяться на територію України відповідно суб’єктами ЗЕД та фізичними особами.
Тимчасово, до відкриття відповідних рахунків органами казначейства, перерахування акцизного податку здійснювати на рахунки Головних управлінь Державної казначейської служби по наступним кодам бюджетної класифікації:
– 14031600 „Інші підакцизні товари” на електроенергію, в призначенні платежу вказувати код виду платежу 027,
– 14030800 „Акцизний податок на транспорті засоби” на транспортні засоби, в призначенні платежу вказувати код виду платежу 085 або 185.
При цьому, при нарахуванні мита на зазначені транспортні засоби використовувати коди виду платежу „021” та „121” відповідно, а перерахування здійснювати по коду бюджетної класифікації 15010500.
Кіровоградці декларуватимуть мито за новими кодами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований