04 травня 2024, субота

Кіровоградщина: унікальний завод чекає замовлень

Нещодавно голова обласної ради Олександр Чорноіваненко зустрівся з директором державного підприємства «Кіровоградський ремонтний завод» Валерієм Ємельяновим задля обговорення діяльності підприємства. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на офіційний сайт Кіровоградської обласної ради.
 
Станом на сьогодні підприємство є єдиним в Україні , що спеціалізується на ремонтуванні наземних радіотехнічних засобів забезпечення польотів військової авіації.
Валерій Ємельянов повідомив про свою роботу з часу призначення директором заводу, про виплату заборгованості по заробітній платі робітникам, а також поділився проблемами підприємства: недостатнім завантаженням виробничих потужностей, високим середнім віком працівників, необхідністю передачі їхнього досвіду молодому поколінню тощо, і наголосив: – Ми не просимо державної допомоги. Нам потрібні замовлення, а персонал все виконає – зазначив директор заводу. Також Валерій Ємельянов розповів Олександру Чорноіваненку про те, що він не має фізичної можливості продовжувати керувати заводом за сімейними обставинами, але дуже хвилюється за майбутнє підприємства й готовий допомагати новому керівнику піднімати завод.
У свою чергу Олександр Чорноіваненко наголосив на значущості діяльності даного заводу саме сьогодні, і разом з його керівником обговорив не тільки можливі шляхи збереження даного підприємства, а й подальші перспективи розвитку.
По закінченні зустрічі було досягнуто домовленість щодо співпраці, а голова обласної ради Олександр Чорноіваненко запевнив керівника підприємства, що сприятиме вирішенню піднятих під час зустрічі проблем і робитиме все від нього залежне, щоб зберегти і розвивати завод.
 
Кіровоградщина: унікальний завод чекає замовлень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований