04 травня 2024, субота

Два ДАІшника з Кіровоградщини позбулися своїх посад

Трохи менше року знадобилося керівництву МВС щоб звільнити з лав ДАІ працівників, які скоїли злочини під час Революції Гідності. Серед звільнених і двоє ДАІшників з Кіровоградщини. Про це пише “Гречка“. 
 
Після проведення ряду перевірок та на підставі Закону України «Про очищення влади» міністр МВС Арсен Аваков заявив, що з ОВС звільнено 102 інспекторів ДАІ, які брали участь у складанні протиправних протоколів проти учасників Євромайдану та Автомайдану. Про це повідомляє Прес-служба МВС України.
Зокрема, у Києві звільнені 42 співробітники ДАІ, у Львівській області – 16, у Київській – 11, Житомирській – 9, Хмельницькій – 7, Харківській – 5, Полтавській – 4, Дніпропетровській – 3, у Кіровоградській та Херсонській – по 2, в Івано-Франківській – 1 інспектора ДАІ.
«Повторюся, будуть ще суди в цьому зв’язку. І з нашою обвинувальною позицією, і проти нас. Такий процес. Але! Якщо правове рішення для здійснення справедливості, в нашій непростій системі не виходить швидким, то попереду повинно випливати, підкріплене повноваженнями – рішення совісті. Це таке рішення. І, на жаль, не останнє як в системі ДАІ, так і в системі МВС в цілому», – підкреслив Арсен Аваков.
Тим часом 19 січня будуть оголошені правила та початок набору на навчання та стажування в нову патрульну службу, яка прийде на зміну ДАІ. Відповідний набір відбудеться і в Кіровоградській області.
Два ДАІшника з Кіровоградщини позбулися своїх посад
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований