20 квітня 2024, субота

У Кіровограді засудили ще одного солдата

Ленінський районний суд Кіровограда засудив старшого солдата військової частини — польова пошта В2336, — призваного за мобілізацією, до 2 років умовно. Відповідний вирок опублікований у Єдиному державному реєстрі судових рішень, пишуть “Новини Кіровоградщини“.
 
Засуджений повернувся до своєї військової частини на початку жовтня 2014 року з Вінниці, де він лікувався у госпіталі. Написав на ім’я командира рапорт, що приступив до несення служби. 
Але невдовзі до нього приїхала донька, яка повідомила, що його вітчим знаходиться у тяжкому стані. Військовослужбовець самовільно залишив частину й повернувся туди через місяць.
Суд визнав його винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 407 КК України, призначивши покарання у виді позбавлення волі строком на три роки. 
На підставі ст. 75 КК України його звільнили від відбування покарання з іспитовим строком на два роки та покладенням, відповідно до ст. 76 КК України, обов’язків повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання та роботи, періодично з’являтись для реєстрації в кримінально-виконавчій інспекції. 
Нагадаємо, ще одного кіровоградського бійця АТО посадили на 2 роки. У нього є дружина та неповнолітня донька.
У Кіровограді засудили ще одного солдата
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований