16 травня 2024, четвер

Школярі з Маловисківщини провели урок історії в обласному музеї

Завдяки підтримці  керівника  сільгосптовариства "Агро-Віта", депутата  Маловисківської районної ради Зінаїди Мамедової  учні  Лозуватської  загальноосвітньої школи першого-другуого ступеня  побували на уроці історії в  обласному історико-країзнавчому музеї. 
Екскурсійну подорож приурочили до 80 річчя утворення Кіровоградської області. Як розповіла директор школи Марія  Межова,  учні разом з учителями та своїм благодійником  З. Мамедовою  прогулялись  весняними вулицями обласного центру, де частково збереглася старовинна забудова з будинками у стилі модерн.  А в музеї завдяки високому професіоналізму його працівників, дізнались багато цікавого з історії Кіровоградщини. 
"Ми ознайомилися із просто казковими експозиціями відділів історії та природи. Безцінні реліквії – музейні експонати – ніби розказали дітям про важливі історичні події, видатних діячів, особливості природи Кіровоградщини. Немає сумніву, що цей урок в музеї  запам'ятається  нашим школярикам надовго  і поповнить їх знання з історії  рідної області, яка в січні наступного року відзначатиме своє 80-річчя", – зазначила директор Лозуватської школи Марія Межова.

Фото: Златопіль

Школярі з Маловисківщини провели урок історії в обласному музеї
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований