03 травня 2024, п’ятниця

Кіровоград: бібліотека Чижевського запрошує (анонс)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує в гості з 19 січня – 25 січня:
 
20 січня о 15.00 відбудеться майстер-клас для всіх бажаючих з навчання плетіння шкарпеток у рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». Запрошуємо  у відділ документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх)
       
25 січня о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться  творчий вечір Тетяни Березняк «Чаепитие с закатом»,  в рамках проекту “Література рідного краю”. На зустріч запрошуються письменники, освітяни, читачі бібліотеки та усі, хто любить поезію.
 
19, 21, 22, 23 січня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення розмовної англійської мови, що проходять у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. І.Чижевського.
 
У відділі краєзнавства діє виставка, присвячена 250-річчю заснування Єлисаветградського гусарського полку “Єлисаветградський гусарський полк: гордість і слава Єлисаветграда”. Це і фотографій, і авторські малюнки командирів рядових Єлисаветградського гусарського полку з дня заснування 1764 року і до початку ХХ ст. На виставці також представлена колекція мініатюр солдат Єлисаветградських полків тележурналіста Володимира Крутоуса. Запрошуємо до перегляду.
 
Вхід вільний.
 
Кіровоград: бібліотека Чижевського запрошує (анонс)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований