03 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: керівництво Устинівської колонії притягнули до відповідальності

За результатами розгляду звернення щодо неправомірних дій працівників Устинівського виправного центру №37 по відношенню до журналіста, керівництво та троє працівників установи притягнуто до відповідальності. Про це Златополю повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.
 
Зокрема, проведена прокуратурою області перевірка засвідчила, що трьома працівниками установи виконання покарань при спілкуванні з заявницею було допущено порушення Кодексу етики та службової поведінки персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України, у зв’язку з чим вищезазначені особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності.
Разом з тим, за результатами перевірки та службового розслідування Управління Державної пенітенціарної служби України в області фактів умисного перешкоджання законній професійній діяльності, як журналіста, з боку працівників виправного центру не встановлено.
Тож, підстави для вжиття інших заходів прокурорського реагування наразі відсутні.
 
Нагадаємо,що нещодавно журналістку з Кіровограда, яка хотіла поспілкуватись із засудженими змусили роздягтись і пройти огляд.
Кіровоградщина: керівництво Устинівської колонії притягнули до відповідальності
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований