25 квітня 2024, четвер

На Кіровоградщині з супермаркетів крадуть їжу та напої

Упродовж доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 357 заяв і повідомлень громадян, з них 62 з ознаками кримінальних правопорушень. Про це Златополю повідомили СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
До Світловодського міськвідділу міліції звернувся керівник служби охорони одного з супермаркетів, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку продуктів харчування з приміщення магазину. В ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що 50-річний непрацюючий місцевий житель викрав пляшку горілки та по дві упаковки сиру і ковбаси на загальну суму близько 170 грн. Викрадене вилучено. Крім того, встановлено, що два дні тому підозрюваний також скоїв крадіжку продуктів харчування з цього ж магазину на загальну суму близько 146 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».
 
До Кіровоградського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 34-річний кіровоградець. Чоловік повідомив, що невідомі особи викрали з його дачної ділянки металевий бак ємність 1,5 м 3. у вчиненні цього кримінального правопорушення викрито 23-річного непрацюючого жителя обласного центру. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».
 
До Олександрійського райвідділу міліції із заявою про крадіжку 10 метрів кабелю до зварювального апарату, 15 метрів електродроту та алюмінієвої труби, довжиною 3 метри з нежилого домоволодіння звернувся 66 – річний житель одного з сіл. У скоєнні злочину викрито 21 – річного непрацюючого раніше судимого односельчанина потерпілого та його 17-річного товариша. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».
На Кіровоградщині з супермаркетів крадуть їжу та напої
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований