28 березня 2024, четвер

Кіровоградець допомогає Путіну уникнути “Майдану” в Росії

У Росії створюють рух «Антимайдан», головною метою якого буде не допустити в Росії «кольорові революції».  Про це пишуть “Новини Кіровоградщини” з посиланням на ТАСС. 
 
Інформацію про створення руху озвучив член Ради федерації, перший заступник голови всеросійської громадської організації «Бойове братство» Дмитро Саблін. 
До його складу входитимуть політики, громадські діячі, президент всеросійського мотоклубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов («Хірург»), письменник, один зі співголів партії «Великое Отечество» Микола Стариков, член Ради ветеранів Афганістану В’ячеслав Шабанов, чемпіонка світу з боїв без правил Юлія Березікова та інші. 
 
Ми розуміємо виклики сучасності, які зараз відбуваються. Бачимо, що відбувається на братській Україні. Зараз наша головна мета – не допустити “Майдан” у Росії”, – розповів Саблін.
 
Також він розповів, що члени руху збиратимуться в тих місцях, де проводитимуть акції опозиції. “Антимайдан” матиме свій штаб, виконком і персональне членство. Рух поки, як зазначається, не оформлено юридично.
 
Нагадаємо, що «Хірург» Залдостанов народився 19 січня 1963 року в Кіровограді. Він відомий своїми сепаратистскими висловлюваннями та акціями на підтримку президента Росії Володимира Путіна.
В минулому Залдостанов і його мотоклуб «Нічні Вовки» регулярно проводили мотопробіги з проросійською тематикою в Криму. Проводить акції на підтримку Російської православної церкви. «Хірург» — головний сценарист, режисер і автор музичного та іншого оформлення всіх байкерських шоу.
Кіровоградець допомогає Путіну уникнути “Майдану” в Росії
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований