29 березня 2024, п’ятниця

Кіровоградські правоохоронці викрили ще одного “віконного” афериста

Менш ніж за місяць аферист обманним шляхом заволодів коштами у сумі близько 16 тисяч гривень місцевих жителів, яким пропонував послуги з установки пластикових вікон. За такі дії зловмиснику загрожує до 3-х років позбавлення волі. Про це Златополю повімили  у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
До Кіровоградського міського відділу міліції надійшли заяви від жителів обласного центру про те, що їх ошукав місцевий «підприємець».
Як згодом було встановлено, зловмисником виявився 22-річний житель Кіровоградського району. Парубок приїхав до міста й влаштувався на роботу, що полягала у розповсюдженні рекламних листівок щодо монтажу пластикових вікон та дверей.
Проте хлопець дуже хотів мати свій бізнес й навіть зареєструвався як приватний підприємець. Але грошей, щоб відкрити власну справу, не мав.
Трохи пропрацювавши на фірмі, молодик вирішив спробувати самостійно укладати договори у цій сфері. Усі необхідні консультації щодо такої діяльності шахрай отримав у свого роботодавця. Винайнявши офіс та розробивши власні візитки, він приступив до роботи. Спочатку замовлень не було, та потім на вигідні пропозиції стали з’являтися клієнти.
Упродовж майже місяця шахрай приймав заявки від громадян. Усі умови співпраці двох сторін, як і належить, оговорювалися у договорі. Ним же передбачалися і строки виконання замовлених робіт, що мали становити, в залежності від замовлених послуг, 2-3 тижні. Обов’язковою умовою початку роботи була попередня сплата 70% від усієї вартості.
 
Нагадаємо, нещодавно Златопіль вже писав про олександрійського підприємця-шахрая, який зібрав аванси на встановлення пластикових вікон, а згодом втік з міста.
 
Кіровоградські правоохоронці викрили ще одного “віконного” афериста
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований