28 квітня 2024, неділя

В зоні АТО загинули два бійці з Кіровоградщини

Учора в зоні АТО загинули два військовослужбовці з Кіровоградщини.

Про загибель каптана першого рангу, колишнього командира 42-го батальйону територіальної оборони “Рух Опору”,  Юрія Олефіренка  стало відомо кореспондентам Златополя учора з власних джерел. За інформацією нашого кореспондента, загинув Юрій Борисович під Маріуполем.

За плечима Юрія Борисовича – війна в Афганістані, значний досвід спецоперацій. За останньою інформацією, Юрій Борисович керував 73-ім навчальним цетром (м. Миколаїв).
Як пише видання “Патріоти України“, виконуючи завдання на передовій, офіцер разом з підлеглими надав вищому командуванню інформацію про мінометні позиції противника,що вів інтенсивний вогонь по селу Павлопіль Новоазовського району Донецької області. Завдяки доповіді командира, українська артилерія завдала вогневого удару і знищила терористів. Проте під мінометний обстріл ворогів потрапив і підрозділ Юрія. Намагаючись врятувати людей, офіцер своїм тілом прикрив від осколків трьох підлеглих, сам при цьому отримав поранення. У ході евакуації до медичного закладу серце командира зупинилося.

Учора під Дебальцево Кіровоградщина втратила Володимира Олександровича Тигняна 1989 року народження. Про це на своій сторінці у Facebook написала заступник голови Кіровоградської ОДА Віта Вікторівна Атманчук. Володимир Олександрович служив у 300-му танковому полку.
Колектив Златополя висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих.

 

В зоні АТО загинули два бійці з Кіровоградщини
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований