28 березня 2024, четвер

Кіровоград переіменовують у Байгород? (Фото, Відео)

Вчора, 17 січня, у  кіровоградському обласному художньому музеї відбувся творчий вечір “Новорічний підсумок 2014-го”. Про це написала кореспондент Златополя.
Вчора у художньому музеї зібрались кіровоградські поети та музиканти. Творчий музичний вечір був організований для того, щоб кожен учасник клубу міг показати свої найкращі здобутки за 2014 рік. Виконувались виключно авторські пісні. Переважала бардова музика та альтернатива. 
До речі, у новий рік клуб увійшов з новою назвою. Шукаючи щось унікальне та неординарне вирішили назватись “Байгородом” – саме так називав Єлисаветград у своєму повіданні Юрій Яновський. Час, зображений у творі, а саме громадянська війна на Україні, дуже нагадує сучасну ситуацію в країні. 10 років тому, коли піднімалось питання, щодо переіменування міста, сварки між Кіровоградом, Єлисаветградом та Златополем Антоніна Корінь, учасниця клубу, намагалась примирити назвою Байгород. Та поки що це ім’я носитиме клуб авторської пісні та поезії, його учасники неодноразово займали призові місця на фестивалях та конкусах , прославляє таланти нашої області і робить їх відомими на всю Україну.
[widgetkit id=319]
{youtube}v=BGJJpiliNsk{/youtube} 

{youtube}v=riZNh8p_Ov4{/youtube}

 

Кіровоград переіменовують у Байгород? (Фото, Відео)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований