05 травня 2024, неділя

Кіровоградська область скоро буде з бюджетом?

Кіровоградська ОДА передала на розгляд обласної ради сформований проект бюджету на 2015 рік. Про це на під час вранішньої апартної наради в ОДА повідомив очільник ОДА Сергій Кузьменко.
 
За словами посадовця, бюджеті Кіровоградської області має кошти на вирішення актуальних проблем та виплату заробітних плат у обсязі, що дорівнює цьогорічному. Крім того, передбачено кошти на сплату усіх компослуг з урахуванням їхнього подорожчання на 40%. 
У бюджеті, за словами Кузьменка, закладено більше коштів на харчування вихованців соціальних закладів; передбачено фінансування на вирішення проблем медичної галузі: вдвічі збільшено фінансування на гемодіаліз (з 7 до майже 15 млн. грн.); закладено кошти на ремонт опікового центру обласної лікарні, першої черги ремонту дитячої обллікарні) 
Як зазначив голова ОДА, бюджет передбачає чималу суму, що витратять на фінансування військових формувань Кіровоградського гарнізону.
Бюджет розглядатимуть на депутатських комісіях в обласній раді протягом тижня. Передбачається затвердити його на найближчій сесії обласної ради. 
Як пише кореспондент Златополя із апартної наради в ОДА, голова облдержадміністрації наголосив на тому, що бюджети усіх рівнів на Кіровоградщині мають бути затверджені до кінця поточного тижня. 

Кіровоградська область скоро буде з бюджетом?
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований