02 травня 2024, четвер

Головний інженер кропивницького КП “Універсал-2005” може позбутись посади

Очільник Кропивницького Анрій Райкович рекомендував керівнику КП "Універсал-2005" звільнити головного інжерена підприємства. Крім того діяльність підприємства має перевірити відповідальний за антикорупційний контроль у міськраді Олександр Шишко. На цьому під час ранкової апаратної наради наголосив міський голова, інформує кореспондент сайту Златопіль. 

Обурила посадовця ситуація з несанкціонованим знесенням 13 здорових дерев в мікрорайоні Кущівка, яка мала місце в суботу, 21 квітня.

"На орендовану приватником територію загнали комунальну техніку і почали корчувати здорові дерева. При цьому з міською владою нічого не погоджували. Що за будівництво там має бути – незрозміло. Це неподобство. Ми з цим маємо якнайшвидше розібратись. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Малoвисківській OТГ відремoнтують oпoрну шкoлу

А щодо головного інжерена, я рекомендую його звільнити. Це вже не перший скандал де засвітилась комунальна техніка. Це що власність інженера? Чому його з усіх боків "кришують", чому досі дана особа не понесла відповідальність? Пора вирішувати цю ситуацію", – зауважив Райкович.

Фото: uc.kr.ua

Головний інженер кропивницького КП “Універсал-2005” може позбутись посади
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований