03 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградські волонтери відвезли допомогу 17-му батальйону територіальної оборони (ФОТО)

Волонтери «Громадської Варти» здійснили чергову поїздку у зону АТО аби передати гуманітарну допомогу 17-му батальйону територіальної оборони. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук написала волонтерка Вікторія Касьянова.
 
Кіровградським бійцям було доправлено прилад нічного бачення, коліматорний приціл, акумулятори для тепловізорів, легке взуття, комплекти флісової білизни від ЗАТ ШФ “Зорянка” та продукти харчування – сухі суміші і ароматні пироги від Кулінарної сотні “Армія – SOS”, смаколики від організації “Серця матерів”, та посилки від рідних військовослужбовців.
«Вночі повернулись із зони АТО. Вперше за 8 місяців відчули справжній страх. Коли небо багряне від залпів, коли під ногами дрижить земля, коли гуде з усіх боків, коли за кілька сотень метрів – ворожа піхота і працює тяжка артилерія – розумієш свою абсолютну незахищеність і безпорадність. Під таким шквалом наші хлопці з сімнадцятки знаходяться останні чотири дні поспіль, виважено, без паніки, чітко і професійно виконують свій військовий обов”язок. Дуже хотілось побачити їх усіх, подякувати та потиснути кожному мужню руку, але, нажаль, ворожа артилерія не дала цього зробити. З двох блокпостів, крайніх від лінії оборони, до нас змогли виїхати тільки кілька чоловік.» – написала Вікторія Касьянова.
Кіровоградські волонтери відвезли допомогу 17-му батальйону територіальної оборони (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований