05 травня 2024, неділя

У Кропивницькому відбулися обласні спортивні змагання серед ветеранів і учасників бойових дій на Сході України (ФОТО)

7 травня, на затишній території Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни зібралися для проведення  спортивних змагань серед військовослужбовців та учасників бойових дій «Сила життя. Спорт» представники Національної гвардії України,  3-го полку спеціального призначення, Центру допомоги учасникам АТО Знам’янського району волонтери  ЦДПУ імені  Володимира Винниченка та школярі. 
Зпочатком змагань учасників свята вітали представники обласної та міської влади, а також головний лікар госпіталю, заслужений лікар україни Геннадій Сябренко.
Захід почався хвилиною мовчання – вшанування тих, хто не повернувся  з війни до рідних домівок .
Під гучні оплески присутніх медаллю «За гідність і патріотизм» нагороджується волонтер Громадської організації « КОМПАС» Єанонтон  (Канада).
За плідну співпрацю, волонтерську допомогу та сприяння в реабілітації військовослужбовців, які беруть участь в захисті незалежності та територіальної цілісності України,  нагороди отримали волонтери: викладач педуніверситету Тетяна Куценко, колектив вчителів та учнів Великовисківської ЗШ І-ІІІ ступенів, Маловисківського району, КЗ «Соколівське НВО»  Соколівської сільської ради Кіровоградського району та колектив та студенти Льотної академії НАУ. А далі почалися захоплюючі  спортивні змагання за участюю дорослих і дітей з дартсу, настільного хокею, армреслінгу, швидків шахів та кидання фрісбі.
У кожній спортивній дисципліні були визначені  переможці  видовищного дійства, який відбувся під егідою управління освіти, науки, молоді та спорту  облдержадміністрації обласного відділення НОК України та спортивного товариства «Динамо». 
До слова, організатори  заходу пообіцяли здробити ці спортивні змагання традиційними
Анатолій Саржевський 

 

Фото автора

У Кропивницькому відбулися обласні спортивні змагання серед ветеранів і учасників бойових дій на Сході України (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований