29 квітня 2024, понеділок

ДТП на Кіровоградщині: 12-річна дитина в реанімації, водій BMW втік

Вчора, близько 20.00 в місті Олександрія було влаштовано автоперегони на машинах BMW та ВАЗ 2108. Дорога була слизька, в результаті чого «Вісімка» вилетіла на тротуар де збила 12-річного хлопчика та чоловіка, пише Моя Олександрія.
 
За словами очевидців “Вісімка” темного кольору мчала на високій швидкості по вулиці Діброви в напрямку від центру до ж / д вокзалу. На ділянці біля військової частини водій втратив контроль, і автомобіль викинуло на протилежний від військової частини тротуар, де він збив чоловіка і хлопчика. Останньому на вигляд близько 12 років, нібито він повертався додому після тренування в клубі ” Захист”. Дорослий потерпілий отримав тяжку травму ніг, а дитина травмована серйозно, він без свідомості, стверджують свідки.
 
На місце подій прибули дві карети швидкої допомоги, які відвезли постраждалих до лікарні. Водій ” Вісімки” стояв недалеко від автомобіля, в очікуванні міліції та співробітників ДАІ.
Водій BMW який змагався з “Вісімкою” з місця подій зник.
 
У ДАІ інформацію про подію підтвердили. За словами співробітника, на тротуар вилетіла темно- синя “Вісімка”. Зараз у водія беруть покази.
 
Як повідомив головлікар міської лікарні №1 Віктор Приходько, станом на 8:40 ранку 20 січня, лікарі продовжують боротися за життя потерпілого хлопчика. Він знаходиться в реанімації. У дитини важка черепно -мозкова травма і перелом стегна. Наразі йому надається вся необхідна допомога.
ДТП на Кіровоградщині: 12-річна дитина в реанімації, водій BMW втік
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований