29 березня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині за останню добу було скоєно 2 крадіжки та 1 побиття

Протягом доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 352 заяви і повідомлення громадян, з них 55 з ознаками кримінальних правопорушень. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС  України в Кіровоградській області.
 
До чергового райвідділу Олександрійського  міліції із заявою про крадіжку звернувся 57-річний житель одного з сіл. Попередньо встановлено, що 26-річний односелець чоловіка проник до його гаража, звідки викрав набір інструментів, вироби з алюмінію та нержавіючої сталі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 
До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку. Попередньо встановлено, що раніше судимий 27-річний житель одного з населених пунктів після спільного розпиття алкогольних напоїв викрав у місцевого пенсіонера точильний станок. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 
До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень місцевій жительці. Попередньо встановлено, що 35-річна кіровоградка під час сварки завдала 26-річній жительці обласного центру травм у вигляді саден на обличчі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.
На Кіровоградщині за останню добу було скоєно 2 крадіжки та 1 побиття
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований