25 квітня 2024, четвер

На Кіровоградщині злодійкуваті підлітки обкрадали односельчан

Кримінальна пригода пов’язана з серією крадіжок трапилася Голованівському районі що на Кіровоградщині. Двоє неповнолітніх підлітків та раніше судимий 19-ти річний місцевий житель обкрадали односельчан. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
Про те, що в Голованівську орудують крадії, правоохоронці дізналися коли до райвідділу міліції із заявою про крадіжку електродвигуна та велосипеду з нежилого домоволодіння звернулась 38-річна жителька населеного пункту.
Невдовзі працівниками міліції було встановлено осіб причетних до скоєння даного злочину. Ними виявилися 19-річний безробітний, юнак, який вже мав судимість та двоє його неповнолітніх приятелів. Вкрадене майно міліціонери повернули володарці.
 
За фактами подій слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», – розповідає начальник Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Головань. –
Окрім цього доведено причетність даних осіб до низки інших крадіжок майна у односельчан. За це зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, а 19-річному раніше судимому юнакові за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність – до семи років ув’язнення. Наразі триває слідство.
На Кіровоградщині злодійкуваті підлітки обкрадали односельчан
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований