04 травня 2024, субота

У пологовому відділенні на Кіровоградщині померло двоє немовлят

Двоє новонароджених померло в пологовому відділенні Новомиргородської ЦРЛ в ніч з 11 на 12 січня. Про це пише сайт Новомиргород.
 
Як стверджують породіллі у Кіровограді пологи обійдуться приблизно у дві тисячі гривень, то у Новомиргороді вагітним доведеться викласти від трьох до чотирьох тисяч. Частина з яких йде на медикаменти, а частина на подяку лікарям. Подейкують, що однією з причин такої ціни став новий ремонт пологового відділення – а за комфорт треба платити більше.
 
Проте стіни пологового будинку аж ніяк не впливають на якість приймання пологів. Як доказ тому – смерть двох новонароджених у ніч з 11 на 12 січня, якій лікарі Новомиргородського пологового відділення запобігти не змогли. За минулий рік малюкова смертність сягнула кількості у 6 випадків!
 
Тож жінкам які збираються народжувати потрібно уважно та відповідально ставитися до вибору клініки та заздалегідь навідатися до акушера-гінеколога обраної лікарні, хоча б за півтора місяця до пологів, щоб особливості вашого організму й перебігу вагітності не були для лікаря сюрпризом.
У пологовому відділенні на Кіровоградщині померло двоє немовлят
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований