23 квітня 2024, вівторок

На Кіровоградщині правоохоронці викрили міні-нарколабораторію (ФОТО)

Правоохоронці продовжують здійснювати відпрацювання місць розповсюдження наркотичних речовин. Днями було викрито факт незаконного зберігання наркотиків мешканцем Кіровоградщини. За такі дії правопорушнику загрожує позбавлення волі строком від 4-х до 8-ми років. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
Працівниками міліції було затримано 27-ми річного чоловіка, в житловому приміщенні якого було знайдено та вилучено шприці з наркотичною ін’єкцією, пластикові пляшки з речовиною коричневого кольору та згорток з маковим насінням. В одній з кімнат будинку було виявлено пристрій для паління наркотичних засобів та паперовий згорток з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Господар пояснив, що зберігав «травку» для власного вживання.
Наркотичну речовину правоохоронці вилучили та направили в обласний Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України.Кіровоградець вже мав судимість за незаконне зберігання наркотичних речовин.
 
По факту слідчим відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», – розповів т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Триває досудове слідство.
На Кіровоградщині правоохоронці викрили міні-нарколабораторію (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований