26 квітня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині у жінки вкрали автівку

Протягом доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 382 заяви і повідомлення громадян, з них 74 з ознаками кримінальних правопорушень. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.
 
У супермаркеті  обласного центру спрацювала сигналізація. Прибувши на місце події, працівники Державної служби охорони виявили 72-річну пенсіонерку, яка намагалася винести з магазину, не сплативши , рибний продукт вартістю 170 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
До чергового райвідділку Петрівської міліції звернулася 45-річна місцева жителька із заявою про угон автівки. Як вдалося з’ясувати, 35-річний житель одного з сіл незаконно заволодів транспортним засобом жінки, що знаходився на дорозі у населеному пункті. Обставини події з’ясовують.
До чергового райвідділку Долинської міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з населених пунктів між двома чоловіками в результаті сварки виникла бійка. Попередньо встановлено, що у господарському приміщенні 24-річного місцевого жителя раніше судимий 40-річний односелець завдав йому травми у вигляді непроникаючої колотої рани.
На Кіровоградщині у жінки вкрали автівку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований