19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому відбувся І Відкритий багатожанровий фестиваль-конкурс дитячої та молодіжної творчості “Творча платформа – ART BASIS” (ФОТО)

26-27 травня 2018 року в нашому місті пройшов відкритий багатожанровий фестиваль – конкурс – Творча платформа – «ART BASIS». 
26 травня на сцені Дендропарку відбулося урочисте відкриття, парад та виступи учасників та гостей. 
У рамках фестивалю пройшли майстер – класи з: образотворчого мистецтва, hand – made, body – art, літературна вікторина. 
Другий конкурсний день завершився Гала–концертом та церемонією нагородження. 
У фестивалі прийняли участь близько 500 осіб, у тому числі з міст: Кропивницький, Знам`янка, Новомиргород, Бобринець, Новгородка. Учасники проекту – талановиті і початківці – діти та молодь, учасники музичних, вокальних, танцювальних, спортивних, творчих студій. 
За рішенням компетентного журі визначені переможці в різних вікових категоріях та номінаціях. Гран – прі фестивалю – конкурсу Творча платформа – «ART BASIS» отримав гурт «Trinity». Організатори фестивалю – Вікторія Вагжанова (директор РБФ «Відкрита Україна» та Марина Машина (голова ради АСТ КО) , щиро вдячні тим, хто підтримав проект «ART BASIS».

У Кропивницькому відбувся І Відкритий багатожанровий фестиваль-конкурс дитячої та молодіжної творчості “Творча платформа – ART BASIS” (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований