06 травня 2024, понеділок

У Кіровоградській установі виконання покарань (№14) молилися за мир

21 січня 2015 року з нагоди свята Водохреща до Кіровоградської установи виконання покарань у супроводі церковного хору завітав отець Олександр. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС України в Кіровоградській області.
 
У молитовній кімнаті, де послухати святих молитов та помолитися зібралися неповнолітні, які тримаються під вартою, відбулась церковна служба. Прославляти Бога, дякувати за прийдешній день, за допомогу у нелегкі часи, молити у Всевишнього прощення за всі проступки та погані вчинки протягом швидкоплинного людського життя – це найголовніше, що було в думках та серцях всіх присутніх і принесло духовне очищення помислів та невимовних бажань.
Помолившись, представники церкви завітали до медичної частини, де святою водою окропили тих, хто зійшов з праведного Божого шляху та висловили прохання завжди тримати Всевишнього у своєму серці і за допомогою молитов швидше ставати на правильний вільний шлях життя, сповненого віри та добра.
Не оминув отець Олександр і співробітників установи, донісши своєю присутністю частинку радощів та сподівань, що цілюща свята вода позбавить всіх недугів та хвороб. Особливе духовне задоволення надавав церковний хор, який своїми духовними проникливими піснями зворушив серце кожного освяченого та залишив по собі дух великого оспіваного свята.
                                                                                        
У Кіровоградській установі виконання покарань (№14) молилися за мир
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований