19 квітня 2024, п’ятниця

Підготовку до опалювального сезону у Кропивницькому влада оцінила в майже 132 мільйони гривень

За підтримки більшості членів виконкому прийнято рішеня «Про заходи щодо підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2018/2019 року». 
За розрахунками комунальників, загальні витрати складатимуть 131,85 мільйонів гривень. З них з міського бюджету планується виділити 117,04 мільйони гривень, решту, 14,8 мільйонів, витратять гідро-, енерго-, та теплопостачальні компанії.
Серед найбільших витрат, які понесе місто під час підготовки до зими:
– ремонт покрівель, загальною вартістю в 27,16 мільйонів гривень;
– реконструкція діючої котельні і теплових мереж від неї по вул. Металургів, 7-а в смт Нове, загальною вартістю в 16,98 мільйонів гривень;
-ремонт внутрішньо дворових доріг на суму в 16,58 мільйонів гривень.
Крім того, планується встановлення вікон в закладах культури, утеплення фасаду в адміністративній будівлі КП «Міськсвітло», ремонт мереж тепло- та водопостачання в закладах освіти, охорони здоров`я та інше.
Серед цікавих витрат, що були закладені до кошторису, можна відзначити виділення 72,6 тисяч гривень на заготівлю ям на кладовищах, в кількості 350 штук, по 207 гривень за яму. Крім того, для потреб КП «Міськсвітло» планується виділити 20 тисяч гривень на закупівлю дверей у майстерню. В той же час для КП «Благоустрій» на необхідні для опалення 400 м3 дров, міська влада не виділила ні копійки. 
Фото: vgolos.com.ua
 

Підготовку до опалювального сезону у Кропивницькому влада оцінила в майже 132 мільйони гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований