17 травня 2024, п’ятниця

Ельза Лещенко: “Освітній 2015 рік матиме низку нововведень”

Директор департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко відзвітувала за пророблену в 2014 році роботу, пише кореспонлент Златополя.
 
Як повідомляється, за рік у 12 школах області вдалось встановити котли на альтернативних видах палива. Окрім того, нарешті у всіх навчальних закладах області вдалось побудувати внутрішні туалети. Останньою школою в котрій бушло вирішено дану проблему став навчальний заклад в с.Богданівка, Знам’янського району. Окрім того, до плюсів минулого року Ельза Володимирівна зарахувала збереження мережі шкіл, що налічує на сьогодні 542 навчальних закладів. До того ж, на три одиниці збільшилась кількість НВО до 115.
Обговорили на прес-конференції й нововведеня 2015 року. Головним питанням в освітній галузі на сьогодні є ЗНО. Так новинкою цього року стане об’єднання в один езамен (ЗНО та ДПА) здачу української мови та літератури, котрий буде проведено 24-го квітня. Оцінювання ж ЗНО цьогоріч цього року буде здійснюватись за системою здав/не здав. Кількість же самих екзаменів зовнішнього незалежного тестування скоротили з 14 предметів до 12. Окрім того у 2015 році обов’язок реєстрування школярів покладено на керівництво шкіл.
Ельза Лещенко: “Освітній 2015 рік матиме низку нововведень”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований