03 травня 2024, п’ятниця

У експертів є питання до відкритих даних міськради Кропивницького

Міська рада Кропивницького продемонструвала значний поступ на шляху до збору, публікації та використання наборів відкритих даних. 
Про це під час засідання профільної робочої групи повідомила експертка проекту TAPAS "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах" Надія Бабінська, інформує кореспондент Златополя. 
Однак, незважаючи на досить позитивну динаміку щодо кількості опублікованих інформаційних наборів, виникає багато питань щодо їхньої якості. 
Окрім того, міськрада не має єдиної напрацьованої систематичної політики відкритих щодо впровадження та підтримки інформаційно-комунікаційних технологій в міській раді.
"Нажаль мусимо констатувати низький рівень комунікації всередині самої міської ради та з користувачами щодо даних. Не надто активно використовують наявну опубліковану інформацію і самі городяни", – зауважила експертка.
За результатами проведеного експертами аудиту даних, який відбувався у міськраді в квітні-травні цього року, для керівництва міста підготовлеоо розгорнутий звіт з рекомендаціями загалом по міській раді та по кожному з 20 розпорядників зокрема. 
Фото – kypur.net
У експертів є питання до відкритих даних міськради Кропивницького
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований