18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині реалізують проект з модернізації водоканалу вартістю понад 3 мільйони доларів

Обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» співпрацює з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках «Другого проекту розвитку міської інфраструктури». 
Про це повідомив Надзвичайний та Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс під прес-конференції у Кропивницькому сьогодні, 3 серпня.
Згідно з інформацією, Уряд України уклав договір про позику між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках проекту, що передбачає впровадження декількох субпроектів, у тому числі – у Кропивницькому. Початок його реалізації – 2015 рік, завершення – 2021 рік.
У рамках співпраці зокрема реалізують проект «Впровадження системи автоматизації та диспетчеризації ОКВП «Дніпро-Кіровоград».
По даному проекту 27 червня 2018 року уклали контракт з Консорціумом UAB «BIS» (Литва) – Interproject GmbH LLC (Україна). Оціночна вартість контракту – 3 068 978,03 дол. США.
Проект передбачає розробку та впровадження чотирьох систем. 
Ці системи забезпечать умови для безперебійної та безпечної експлуатації комплексу об'єктів водопідготовки, водопостачання та водовідведення, сприятимуть ефективному та раціональному використанню технологічного обладнання контрольованих об'єктів. В разі виникнення нештатних або аварійних ситуацій допоможуть виявляти їх в найкоротший термін, інформувати черговий персонал про виникнення відповідної ситуації та мінімізувати час їх усунення.
 

На Кіровоградщині реалізують проект з модернізації водоканалу вартістю понад 3 мільйони доларів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований