02 травня 2024, четвер

Арт-канікули. Батьківщина в Олександрії перезавантажує літо для дітей (ФОТО)

Щасливе дитинство це емоції, які згадуєш із захопленням. 
Посмішки, веселий гамір, здивування і захоплення – емоції маленьких олександрійців – безцінні.
У місті Олександрія, що на Кіровоградщині, стартував великий проект літніх канікул з користю для дітей та їх батьків «Арт-канікули» з Батьківщиною.
Міська партійна організація «Батьківщина» фактично перезавантажила дитячий формат літнього відпочинку. Протягом серпня маленькі містяни поринуть у світ казки, мистецтва та розваг. Де разом із веселим Бютиком, та його казковими помічницями літні розваги матимуть мистецьке наповнення.
«АРТ-канікули» – проект для дітей, під егідою Олександрійської Батьківщини,- каже Євген Алімов, заступник голови партійної організації Олександрії. Ми перезавантажуємо літо для маленьких олександрійців. Наповнюємо дні літніх канікул змістовними розвагами, іграми і відпочинком дітей. Але це проект і для дорослих. Бо поки діти проходять всі етапи літа у ігровій формі їх батьки можуть вирішити дорослі питання. Канікули організовано так, що поряд із імпровізованими ігровими майданчиками працює виїзна приймальня партійної організації, ведуть прийом депутати міської ради.  Консультує юрист. Тому, поки дитина зайнята розвагами, батькам є теж чим себе зайняти. 
Ми свідомо вирішили обрати для проведення заходів всі мікрорайони міста, щоб кожен олександрієць відчув позитивні емоції, а дітки отримали свято».
«Арт –канікули з Батьківщиною триватимуть весь серпень. Оголошення про місце проведення шукайте у соціальних мережах та на сторінці ВО «Батьківщина» Олександрія у Facebook.

Юлія Демковська 

Арт-канікули. Батьківщина в Олександрії перезавантажує літо для дітей (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований